Den norrländska specialitén souvas.

I Norrland är viltkött väldigt vanligt och populärt. Med lättrökt renkött som bas kan du göra maträtten souvas!

Först får man gå till slakteriet och handla renkött.
Till kan man ha lite vad man vill, till exempel pitabröd, hackad rödlök, creme fraiche med hackad vitlök,  sallad med gurka, tomat och avokado och till sist så klart den skivade biten lättrökt ren.
Tadaa! Så här kan det se ut precis innan man börjar äta. Smaskikat.

Det här inlägget postades i äta bör man annars dör man och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Den norrländska specialitén souvas.

  1. Ping: 2010 juni-augusti |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s