Göteborg dag 3

Dag tre var sista studie-resa-dagen.
Dagen bestod av studiebesök på Länsstyrelsen.
Fast när vi kom fram så hade vi visst gått in i fel byggnad, så det vara bara att gå nerför och ut och runt för att komma till rätt ställe. Sedan lyssnade vi mer eller mindre uppmärksamt hela förmiddagen och så tänkte i alla fall jag att det är ju svårt för Länsstyrelsen att knäcka det faktum att vi fick gå på en motorväg igår…
Och när vi var klara på Länsstyrelsen så gick vi hit och åt lunch.
Där åt vi lite olika saker men vi var alla väldigt nöjda med våra val. Jag åt gulasch-gryta och kokt potatis med saltgurka. nomnomnomnomonm!

Och sedan åkte de flesta av klassen hem igen för studieresan var slut, men jag stannade kvar för att umgås med I, ni vet hon vi åt middag hos dag 1? Och hur resten av helgen var, ja, det får ni se i morgon!

Translation:
The third day in Gothenburg was all about lectures, and after having lunch most people went back home, but I stayed to hang out with I, my friend that we had dinner with on the first day. And how the rest of the weekend was, that I will show you tomorrow!

Annonser
Det här inlägget postades i äta bör man annars dör man, det dagliga slitet, utflykter och äventyr, vinter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Göteborg dag 3

  1. Ping: 2011, oktober – december. |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s