the wsj memory pack

det kom ett paket på posten.
det innehöll ett kort
och ett brev.
det var nämligen minnespaketet från sommarens world scout jamboree! jag tänkte att det var lämpligt att kika på det nu, för här i dagarna är det ett halvår sedan jag åkte dit. tiden har gått så fort, fastän jag ibland tycker att det känns som igår.
förutom två olika skivor, en pin och ett märke innehöll minnespaketet en jättefin bok. och det är den som vi ska frossa i nu!


och nu står den alltså tillsammans med de andra böckerna jag har. lagom att ta fram och bläddra i då och då för att stilla sig och komma ihåg allt som hände.
Translation:
it is already half a year since the world scout jamboree took place last summer. for me it still feels like it was yesterday, at least some days. during the holidays I received a package in the mail containing the wsj memory pack and that is what this post is about. the memory pack was a book, a couple of discs, a pin and a badge. my favourite was the book which is what I wanted to show you here.

Annonser
Det här inlägget postades i summan av kardemumman, tillbakablickar, wsj 2011 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till the wsj memory pack

  1. CJ skriver:

    Fotobok är ju världens bästa present, kul att spara alla minnen i. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s