valborgsmässoafton

Det känns som att jag säger det hela tiden, men tiden, alltså! Den går så himla fort. Idag är det redan en hel vecka sen det var Valborgsmässoafton, liks! 

Efter två väldigt intensiva veckor på jobbet var jag rätt matt men vi var ett stort gäng, 15 pers typ! som bestämt oss för att gå ut och äta. På något sätt vill jag ändå fira Valborg och de senaste åren har det inte känts aktuellt att spana in en eld. Istället hängde vi här, på Yazhou, och åt asiatisk buffé. Det fanns sushi, friterade grejer, ris, nudlar, sallad och mongolisk barbecue. Och till efterrätt en mjukglassmaskin (till mångas stora förtjusning) och friterad banan (till min stora förtjusning) och ananas. Plus diverse såser av olika slag, strössel och några små krämer av hallon och mango. 

Efter middagen strosade vi runt på stan på jakt efter en bar, men det var knökfullt på alla, då det slutade med att vi kollade in tivolit på Hamnplan istället. Trots all mat fanns det plats för en sockervadd i min mage. Nomnomnomnomnom! Och strax efter det sa vi tack och hej och begav oss hemåt mot sängen och resten av helgen. wednesday, walpurgis eve, helsingborg

wednesday, walpurgis eve, helsingborg
wednesday, walpurgis eve, helsingborg
wednesday, walpurgis eve, helsingborg

Annonser
Det här inlägget postades i äta bör man annars dör man, påhitt, våren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s