förra lördagen: japansk brunch

Vi kör en favorit i repris idag och gör precis som förra lördagen, nämligen tittar en vecka bakåt och ser vad jag hittade på då!
saturday, sushi, helsingborg
Idag för en vecka sedan låg dimman tätare än tätast över Helsingborg. Men det gjorde inget för jag skulle möta upp Flingan, Johanna, Kai och Olof för att testa Tokyo15s japanska brunchtallrik!
saturday, sushi, helsingborg
Det är en rätt ny restaurang som har öppnat här och deras specialité är japanskt och grillat i någon form av asiatisk fusion. Och på lördagar och söndagar erbjuder de brunchtallrik plus ett glas dryck till ett fast pris.
saturday, sushi, helsingborg
Det tog tid innan vi fick maten (visserligen hade vi lite matpreferenser såsom vegetariskt och glutenfritt men det skulle inte vara några problem sa de när vi bokade bordet) men när det väl kom var det mycket gott! Kycklingen var lagom friterad, chilimajonäsen kryddig och edamamen var knapriga. Men det var dock rätt lite mat. Jag orkade äta upp allt utan problem (vilket inte hör till vanligheterna).
saturday, sushi, helsingborg
Som avslut ingick också efterrätt av bönpasta och risstärkelse toppat med kokos, blåbärskräm och jordgubbar. Mycket mumsigt! Och en lite oväntad smakkombo. Summa summarum så var allt gott, men väntetiden och servicen skulle må bra av att förbättras. Förutom att äta hann vi också snacka om kommande resor, våra jobb, spännande nya äventyr och att vi hoppas våren kommer snart. Allt som allt en finfin lördagsaktivitet!

Annonser
Det här inlägget postades i äta bör man annars dör man, påhitt, våren. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till förra lördagen: japansk brunch

  1. Ida skriver:

    Skulle gärna prova nya restaurangen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s