min nyårsafton

God morgon! Andra måndagen och första 5-dagars veckan på 2018. Det är idag alla helgers ledighet kommer bekänna färg. Som avslutning på helgerna fick jag nackspärr igår, kände mig givet rätt ynklig, men jag har sovit gott inatt så jag hoppas det snart är över. Och när vi ändå är inne på krämpor tänkte jag att vi kunde titta på hur min nyårsafton såg ut. Den innehöll nämligen också diverse kroppsliga påfrestningar.

Den sista dagen på 2017 vaknade jag med mensvärk. Så jag tillbringade större delen av nyårsafton på min soffa med min värmekudde. Inte direkt den sortens afton jag hade tänkt mig.
sunday, new year's eve, at ida's, helsingborg
Som tur var piggnade jag till framåt eftermiddagen så efter att ha ätit och piffat mig kände jag mig så redo för nyårsafton som det gick.
sunday, new year's eve, at ida's, helsingborg
Jag firade tillsammans med Ida som var extra smashing den här kvällen.
sunday, new year's eve, at ida's, helsingborg
Vi hade beställt mat och till förrätt stod det jordärtsskockssoppa med pilgrimsmussla och rosenpuré på menyn.
sunday, new year's eve, at ida's, helsingborg
Mycket gott! Den ackompanjerades av snack om året som varit, vemod och om våra julhelger.
sunday, new year's eve, at ida's, helsingborg
Varmrätten vi åt var dovhjort med potatisgratäng och rödvinssås. Enkelt men väldigt gott! Våra samtalsämnen fortsatte med våra mor- och farföräldrar, Ida läste 2018 års astro för mig (jag verkar ha ett spännande år att se fram emot, både privat och karriärmässigt… hehe, vi får väl se) och så snackade vi om musik.

Efterrätten lät väldigt lovande, men restaurangen hade varit otydlig, så trots att vi sagt till innan framgick det inte om jag kunde äta den eller inte, så jag avstod. Men något som kändes ännu tråkigare var att jag fick gå hem tidigare än tänkt eftersom mensvärken kom tillbaka med full kraft. Mycket deppigt! Så 2018 firade jag in till ljudet av kvarterets fyrverkerier i myskläder med värmekudden i min säng. Nåja. Livet blir inte alltid som en tänkt sig, men vad gör det om hundra år? Förutom den här trista nackspärren har början av 2018 varit väldigt fin.

Annonser
Det här inlägget postades i äta bör man annars dör man, påhitt, vinter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s