torsdagstankar

tuesday, calella de palafrugell
Hej!
Jag har varit på resande fot över midsommarhelgen. Efter tolv timmars resa steg jag in genom min dörr sent i tisdagskväll. Igår var jag tillbaka på jobbet som vanligt och jag fick nästan nypa mig själv för att tro att semestern ens hänt. Vardagen trummar på ganska snabbt igen, trots allt.

När jag åkte härifrån kändes det inte som sommar längre. Eller jo, men det kändes som en ganska kylig svensk sommar, särskilt efter den oväntade förhögsommaren som maj bjöd på. Därför kändes det jäkligt gött att jag åkte till Costa Brava i Spanien med minst +25 grader och sol. Och som en välkommen hem-bonus verkar det varmare sommarvädret ha återvänt hit nu!

Häromdagen slog det mig, jag antar att det var midsommarhelgen som fick jag att börja fundera, att sommaren är här nu. Det finns inget mer att vänta på. För nu är sommaren här! Efter midsommar finns det liksom inget att deala om längre. Då är det verkligen sommar. Oavsett väder. Nu gäller det att njuta, tänker jag. Därför är jag så glad över att jag kunnat äta frukost på balkongen två morgnar på raken. För det gör jag (nästan) bara på sommaren.

Detta inlägg publicerades i sommar, tankar för dagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till torsdagstankar

  1. Ulrika skriver:

    kan sakna tydlig terminsavslutning från skoltiden och studietiden. att det liksom var skolavslutning eller sista tentan och sen ba pustade man ut. viktigare då att påminna sig om att det faktiskt är sommar!

    • Malin skriver:

      ja, precis! jag håller verkligen med dig. det går liksom inte att vänta tills det är dax för semester (om en har sån), för då har ofta halva sommaren redan gått. i alla fall för min del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s